Reviews

Geachte klant,

Als u via ons uw trouwringen heeft uitgezocht, vragen wij u hier een reactie met uw ervaring te plaatsen. Dit kan zowel hieronder als via DEZE link

13 thoughts on “Reviews

 1. 20-02-2020 Mochten we eindelijk onze zelfontworpen trouwringen om elkaars vinger schuiven.

  Eind november op een zeer regenachtige avond kwam Remco bij ons thuis met zijn vele modellen trouwringen. Er zaten hele mooie ringen tussen maar ook ringen die totaal niet bij ons paste. We waren snel uit welke er konden blijven en welke er weer terug in de koffer konden. Uiteindelijke bleven er 2 modellen over, ze waren erg mooi maar niet echt wat we wilden. Toen kwam de laptop op tafel en zijn we samen met Remco aan het ontwerpen gegaan. Daar kwam de ring uit die we beiden voor ogen hadden. 2 Kleuren goud met daar een subtiele afscheiding in die symbool staat voor de 2 werelden die samen mochten komen en verder gaan als 1 . Waarin we samen een mooie toekomst in op gaan bouwen.

  Begin februari kwam Remco de ringen brengen in een mooi blauw tasje met daarin een nog zn mooi blauw doosje met daarin onszelf ontworpen ringen. Echt prachtig en nu mogen wij de al bijna 6 dagen dragen en showen aan alles en iedereen. Ook de reacties die we op onze ringen krijgen zijn erg leuk.

  Mocht je gaan trouwen en nog geen ringen hebben gevonden neem dan razend snel contact op met Remco. Voor mooie symbolische waardevolle ringen.

 2. Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat! Geweldig mooi dat onze eigen handschriften gebruikt werden voor de gravures.
  Wat waren wij trots dat wij onze prachtige ringen konden laten zien!

  Als je op een rustige, ontspannen manier jullie droomringen willen uitzoeken, ga naar Trouwringservice!

 3. Zeer goede ervaringen! Echt aan te raden! We hebben een afspraak gemaakt en Remco kwam thuis langs met een enorme collectie. Zoveel dat we moeilijk konden kiezen. Door de tips van Remco konden we toch snel bij 1 soort ring uit. Daar hebben we uiteindelijk alle voor en nadelen van genoemd. Daarmee hebben we in het bijbehorende website zelf een ring samengesteld. We wilden graag een duidelijke mannen en vrouwen ring en dat is helemaal aangepast naar onze wensen. Tot op detail. We konden zelfs de graveringen in ons eigen handschrift doen. Het werden echt onze eigen ringen!! Ze werden thuis afgegeven met een cadeautje en een certificaat van echtheid. Ze waren zo mooi! Remco was zeer behulpzaam en vriendelijk en hielp ons echt verder in alle eerlijkheid, ook als een materiaal (waar hij meer winst op zou maken) niet echt toepasselijk was, zei hij dat eerlijk. We hebben er hele mooie ringen aan over gehouden. Voor de bruiloft poetste hij ze extra op voor glans op de grote dag en na de bruiloft vroeg hij meermaals of alles naar wens was zo! We zouden het zeker aanraden. Prijs kwaliteit is buitengewoon goed! Meer dan verwacht!

 4. Zeer tevreden over trouwringservice! Nadat de afspraak was gemaakt zijn we langs gegaan om trouwringen uit te zoeken. Dit was best even lastig aangezien er zeer veel modellen waren. Gelukkig zijn we hierbij kundig geholpen door Remco die ons eerlijk advies heeft gegeven. Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!

 5. Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!

 6. Wij waren op zoek naar mooie trouwringen en vonden via een advertentie in de Gezinsgids Remi’s Goudmijn. In eerste instantie geloofden we niet eens dat hij echt helemaal naar Groningen zou rijden om ringen aan ons te laten zien, maar hij kwam toch echt! Na kort kennis te hebben gemaakt, toverde hij de ringen tevoorschijn en we waren erg verbaasd over het grote assortiment dat hij had meegenomen. Aangemoedigd door Remco, keurden wij ringen af, maar veel werden ook goedgekeurd. Doordat hij zoveel had meegenomen hadden we veel mogelijkheden, maar dat maakt de keuze natuurlijk wel moeilijker.
  De manier waarop hij uiteindelijk bij de perfecte ring voor ons kwam, is niet uit te leggen, je moet het meemaken. Stapje voor stapje kwamen we steeds dichter bij de ring die wij eigenlijk wilden hebben.
  Remi’s Goudmijn is een topbedrijf en Remco is een erg sympathieke verkoper die middels gesprek uiteindelijk weet wat je wilt hebben. Toch laat hij de keuze volledig aan het echtpaar over. Hij laat ringen zien, wacht af, luistert naar het toekomstige bruidspaar en doet wat ze zeggen.
  Kortom, wij raden Remi’s Goudmijn op alle fronten aan bij ieder bruidspaar. Want de beste man komt echt! Ook al woon je in een uithoek in Groningen of Limburg!

 7. Wij zijn ontzettend blij met de ringen die wij via Remco kochten en het advies dat wij van hem ontvingen tijdens het koopproces. Alle informatie die hij tijdens onze afspraak (en ook daarna) met ons deelde was gedetaileerd, professioneel, en passend bij onze situatie. Toen wij het lastig vonden om een ring te kiezen uit alle dummies die Remco mee had gebracht, gaf hij ons de optie onze ringen te ontwerpen via een programma op zijn computer. Wij vonden het vooral fijn dat met iedere verandering aan de door ons ontworpen ringen wij direct konden zien wat de prijs van deze ringen zou zijn. Nadat we uiteindelijk onze ringen, met gratis gravure, bij Remco hadden besteld, leverde hij deze af op de afgesproken leverdatum, geheel met een attente kaart en een leuke attentie. Wij bevelen zijn uitmuntende service van harte aan!

 8. Wij wonen al een tijd samen en hebben kinderen. We hebben Remco gebeld omdat wij het niet zagen zitten om onze kleintjes mee te nemen naar een juwelier. Remco is, savonds toen de kinders lagen te slapen, bij ons geweest. De uitgebreide collectie verbaasde ons. Na alles bekeken te hebben, besloten we toch eigen ringen te ontwerpen. na 2 weken ging de telefoon dat ze geleverd kunnen worden. Hij kwam ze zelf bij ons brengen met een leuke attentie.
  Remco, je hebt een topservice!! Ik hoop niet dat ik nog een keer ringen nodig heb, maar anders bel ik je weer!!!

 9. Schitterende ringen uitgezocht op een zeer ontspannen manier.
  Remco had alle tijd voor ons, we hoefde ons niet te haasten. exact na 2 weken werden we gebeld dat de ringen al binnen zijn. Ook de handgeschreven gravure is helemaal geweldig.

  Hij kwam ze zelf even bezorgen met een presentje en nog een keer duidelijke uitleg over de ring.
  Een week voor onze trouwdag hebben we de ring weer aan Remco gegeven. Hij heeft ze voor onze trouwdag weer helemaal mooi gemaakt zonder extra kosten.

  Een echte aanrader!!

 10. Heel fijn om in eigen sfeer ringen uit te zoeken met een professionele juwelier erbij!
  Een kritische blik met een passend advies heeft deze nauwkeurige vakman, echt een aanrader!

 11. Na heeel lang zoeken en teijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.

 12. Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot 4 december 2018 om de ringen te dragen. Echt een topservice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *